
Ingrediënten
- 125 gram roomboter
- 125 gram pure chocolade
- 2 eieren
- 175 gram kristalsuiker
- 75 gram bloem
- 2 rollen Oreo’s
- 1 zakje marshmallows
Keukenbenodigdheden
- Keukenweegschaal
- Steelpan
- Beslagkom
- Zeefje (optioneel)
- Garde
- Spatel
- Bakvorm (vierkant of rechthoek, ongeveer 20 cm doorsnede)
- Bakpapier
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Smelt de boter en de pure chocola in een pannetje.
- Roer de boter en chocolade steeds met een spatel goed door zodat de bodem niet verbrandt.
- Klop ondertussen de eieren en de kristalsuiker met een garde kort door elkaar.
- Doe het chocolademengsel bij het eimengsel en mix het met de garde goed door elkaar.
- Zeef de bloem en voeg dit toe aan het browniebeslag.
- Roer met de spatel of garde goed door tot er geen klontjes meer in zitten.
- Bekleed de bakvorm met bakpapier en giet het beslag er in.
- Strooi de Oreo’s en marshmallows over het browniebeslag.
- Bak de brownies in 45-50 minuten gaar in de oven.
- Laat de brownies iets afkoelen voordat je ze in stukken snijdt.
Veel bakplezier en eet smakelijk!